Известие

Collapse
No announcement yet.

Чип тунинг - къде, колко

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Какъв е смисъла от писането на лично съобщение. Нали утре ще влезне някой нов участник или човек търсещ съвет - вместо да прочете дискутираната тема, трябва да се комуникира на лични. Според мен целта на форума е да се споделя информацията публично, а не на лични съобщения.
    Но нека не спамваме темата вече. Щом някои хора така са преценили - ок, имат това право, независимо дали на мен ми харесва или не.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
    ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
      Не се учудвай.
      От както форума стана силно комерсиален, щом някой не е платил за нещо, то така става.
      Без значение дали искаш да помогнеш. Няма изгода за управлението, няма изгода и за потребителите. Лесно е.
      Следващата стъпка е потребителите да плащат ако споменат нещо такова.

Колегата, който е модерирал (предполагам) е споменал да не се споменават имена и суми.
      Хайде имана иди-дойди, ама суми? Баси до къде го докарахте.

Ми и потребителите сме си виновни за това,защото някой ако каже за дадена услуга 450лв а друг за същата услуга каже 350лв. се почва едно мрънкане МЪ що така.
      Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Ето кой е купил плевенския автоматик
        Май не е той...беше обявен на 9500 ако не се лъжа, не вярвам да им е свалил до 7. Пък и ремонтите които описва колежката са за по-дълъг период, не вярвам да са за 20-тина дена...
        Alfa 159 2,4 JTDm Q4
        ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
        ex Alfa 156 1,9 JTD
        ex Alfa 75 1,8

Comment

Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщение
          Ми и потребителите сме си виновни за това,защото някой ако каже за дадена услуга 450лв а друг за същата услуга каже 350лв. се почва едно мрънкане МЪ що така.
          Ами пазарна икономика.
          Нека всеки си решава. Но да се знае порядъка.
          Защото 5-ма като напишат, че са дали 350лв за нещо си, а на мен ми искат 500лв, то очевидно проблема не е в тези, които взимат 350лв, а е при този, който иска 500лв.
          Важното е да има информация, пък нека след това кой каквото иска да си прави.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
            Ами пазарна икономика.
            Нека всеки си решава. Но да се знае порядъка.
            Защото 5-ма като напишат, че са дали 350лв за нещо си, а на мен ми искат 500лв, то очевидно проблема не е в тези, които взимат 350лв, а е при този, който иска 500лв.
            Важното е да има информация, пък нека след това кой каквото иска да си прави.
            Абе не е така,както го казваш,сам знаеш че има ремап и ремап.............няма смисъл да се води този разговор !!!!!!! При ДПФ-те е същата работа,даже е писано за тези неща тук,за таблици с грешки и т.н.
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Абе не е така,както го казваш,сам знаеш че има ремап и ремап.............няма смисъл да се води този разговор !!!!!!! При ДПФ-те е същата работа,даже е писано за тези неща тук,за таблици с грешки и т.н.
              Добре го знам, да.
              За това всеки потребител си прави сметката дали да плати повече или не. Говоря глобално, за всичко.
              Ако речем ти ми искаш за смяна на съединител 150лв (съвсем примерно), а Гошо ми иска 130лв, то сигурно ще избера да го сменя при теб, защото да кажем имаш сервиз, в който имаш техника и инвестиция 100 пъти по-голяма от тази на Гошо.
              Но ти ако ми искаш 150лв, а Гошо ми иска 80лв, а аз съм притиснат от парите, то може да отида и при Гошо.
              Но за мен е важно да знам как вървят цените.
              Защото ти ако ми искаш 1000лв за носач, а Гошо за същата марка ми иска 500лв, ами няма да ме интересува, че ти го продаваш в лъскавия си магазин, а Гошо ми го продава по нет-а.
              А в крайна сметка аз, като обикновен потребител, то не съм ориентиран с цените в крайна сметка.
              А като не съм ориентиран, то не може човек да направи някаква сметка и да вземе някакво решение, на база информация.
              А тази информация в този форум все повече започва да се крие и най-лошото - налага от тези, които имат права.
              Всичко това е лошо за крайния потребител в крайна сметка.
              А този форум е създаден и използван главно от крайните потребители. Направен е да им помага на тях, а не е направен да помага на тези, които имат финансова изгода от това. Но за жалост точно това се наблюдава все повече...
              Комерс...
              Last edited by BO; d.m.y г., 14:19.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

и на мен ми е интересно къде и за колко може да се сложи този чип,но всички си траят и с право!а на лични е доста глупавонищо и на никой не пречи да си кажат цената и майсторията и на кой където му кеф там да ходимисля,че хората с добра репутация няма да загубят
                sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

Мога да кажа колко струва при нас в Пловдив, но не знам дали няма да е в разрез с правилата на форума
                  ex: VW Golf 3 GT, Opel Astra GSI 2.0 16V, VW Golf 4 1.8T GTI, BMW E36 318is, Subaru Legacy 2.0 Turbo, BMW E46 318i 143, Honda Civic 1.6 VTI, Audi S3 1.8T, BMW E46 330Cd

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm AT

Comment

Ако е под 600лв не казвай
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                      Ако е под 600лв не казвай
                      Само ремап или и други неща включени - егр, дпф...?

Щото както чувам в последно време, цена за САМО ремап рядко надхвърля 300...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Отговорих ти на ЛС
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

В Пловдив е на промоция - половин софийска цена
                          Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                          ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                          ex Alfa 156 1,9 JTD
                          ex Alfa 75 1,8

Comment

Само да не получавате и наполовин софийски чип
                            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Ремап, дпф, егр, спиране на клапите - повече от 400-450 лв е много. За София може и 600 да е цената....

Аз платих 400 лв за всичко пакет, като в цената имах и 5 часа настройки на дино, докато ми се хареса
                              С официални цифри на резултата...
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

чип тунинг варира между 400 и 500 (в зависимост от автомобила), изключването на ЕГР винаги е в цената, както и диностенд. чип без дино не искаме да правим.

премахването на ДПФ софтуерно е пак на тази цена (пак зависи от автомобила)

комплексно - ДПФ премахване + чип тунинг + егр офф + механично премахване на ДПФ + диностенд и всичките видове диагностика - между 650 и 750 лева (пак зависи от автомобила, както и от механичната работа за премахването му)

всички цени са с ДДС
                                Благодаря за вниманието
                                ex: VW Golf 3 GT, Opel Astra GSI 2.0 16V, VW Golf 4 1.8T GTI, BMW E36 318is, Subaru Legacy 2.0 Turbo, BMW E46 318i 143, Honda Civic 1.6 VTI, Audi S3 1.8T, BMW E46 330Cd

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm AT

Comment

Working...
                                X